The Latest Projects View the projects→

  • The Studio

    Originally designed as a photography studio, with a change of use application,  the space is given a new lease of life as a self contained dwelling. The high stud & …

  • Sun & Light

    Initially some work was required to a small dark lean-to kitchen. Seven years on the dwelling was a fully renovated sunny and light family home. A sunny rear garden elevated …

  • Villa with a Sea View

    The original homestead villa on a Wellington hillside was much loved but its family needed better space. The house is raised up and a small, pokey workshop and storage area is …

  • Making Connections

    A Mount Victoria villa was a home above and a separate flat below. The two levels had never been  connected. The new owners proposed combining both levels to give them sufficient …